Wednesday, September 12, 2012

RHCP




Metrobüs aslında istanbuldaki insanları öldürmek adına gizli bir proje olabilir, ulan hava alamıyorduk, önümüzdeki küçük kızların yakarışları, alifu'nun akan terleri, arkamızdaki bebek arabası, hala yakınlaşmaya çalışan çiftler falan manzara çok kötüydü.

Santraistanbula nereden gideceğimize karar veremeyince sik gibi bir yerde taksi beklemek zorunda kaldık, sonra neyseki güzel bir taksici abiye denk geldik, yolumuza baktık.

Abi direk amınakoyım böle trafiğin, kim diyor lan paramız yok diye yalan amk şu arabalara bak diyerek, içimizi rahatlattı. İstanbul trafiğine iki üç küfür sallayan taksici ne şahane taksicidir, ne kıymetli taksicidir.

Alifuya iki üç diyet listesi hazırladı, hazırlarken sabah yemek yok, akşam yemek kesinlikle yok dedi, öğle için bir şey demedi ama tahimin orada da uyu amk ,yeme bir şey diyecekti unuttu.

Kilolu birisine tavsiye veriyorsunuz muhakkak ki sizin daha önceden kilolu şimdi zayıf olan bir arkadaşınız olması lazımdı ama abi öyle güzel bir abiydi ki, mustafa olan arkadaşının kilo verdiğini fakat alkolik olduğu için günde 20 şişe bira içtiğini hatta bunu ekmeklerle süslediğini dile getirdi. Arkadaşı Mustafaya ; - dedım mustafa ıcme, catlayacaksın ulan .bne lafı söylemesine rağmen Mustafanın hala öküz gibi yiyip, içtiğini öğrendik.

Bir an konserlerden bahsederken, İbrahim Tatlıses'te konser verecekmiş dedi, onu derken dikiz aynasından yüzünü gördüğümdeki mutluluğu kimsede görmedim. İstanbul yıkılır dedi, yıkılmaz mı abi dedik. Sonra neden vurulduğuna dair çarpıcı açıklamaları yaptı.

Konserle ilgili hiç bir şey söylemek istemiyorum, böyle organizasyonun amk. G

grubun yeni gitarcısının üzerine giydiği türkiye tişörtü ile ilgili bir şey söylemek istiyorum, ulan işiniz gücünüz şov.Her memlekete gelen gavur şarkıcı bunu yapmak zorunda mı lan ? Oynamayın duygularımızla.

Yok amk ben bebekten eve çıkıcam, yok amk basçı galata'dan,yok diğeri taksim'den diğeri kadıköy'den amk bir kere kiralar kaç para biliyor msunuz ? Bir de allah affetsin kaç yaşında adamlarsınız ama itü'de okuyan müzik grupları gibisiniz, aynı eve çıkmak zorundasınız lan siz, kaçarınız yok yani.

Dün akşamın kazanı OFF sinekkovarlarıydı, öyle şapka mı olur amk kiedis?

Dışarıda Sütlüce Parkından sahne net gözüküyordu, dışarıdaki abiler transitleri çekmiş biraları içerek bizden daha mutluydular.

Californicationı oradan izleme fırsatı bulduk, güzel şarkı lan californication gitmedik oralara ama insanı derinlere sevkediyor. Rakı makı açasım geldi o manzaraya karşı.

Taksi beklerken, yanımıza gelen abi'nin kimin konseri sorusuna 5 kere red hot chili peppers amerikalı bir grup falan dememize rağmen, müslüm gürses konseri mi demesi, arkasındaki eşinin mutsuz suratı ayrı bir enstantane dünden kalan.

Taksi beklerken, ön koltuğu dolu bir taksi geldi, taksime mi dedi? - evet dedik,atladık. Yolculuğumuz temel fıkralarındaki düşük bütçeli kadro gibiydi. Taksici, Machine'in bodyguardı(ki amk ibnesi bir davet etmedi o mekana), bir oyuncu, bir mühendis, bir pazarlamacı.

 Alifuad'ın rakı mı yapsak önerisi üzerine, ya saçmalayın geçin bir yerde için rakınızı , o kadar para verilir mi dedi taksici. Geçen gün karılı kızlı bir mekanda olduğunu yan masasındaki herife 4.000 tl hesap geldiğini amınakodunmnun oğlunun ne kadar rahat kredi kartını çıkarttığından bahsetti. Abi 'nin tecrübesinden yararlanmalıydık, gitmedik tabi karlı kızlı mekana.

Dün akşam anıl ile mertin cs friendleri hakkında bir şey yazmayacağım, yarın bir gün unuttum ama, futbol muhabbetini biz açarken herif açtı. Bir de kız,erkek sevgili sanıyordum. Herif, kızın dayısıymış. Güzel kızın yanında duran herife söylenen en fazla kardeşidir, en kötü arkadaşıdır oğlum yeni bir boyut kazandı, en fazla dayısıdır oğlum.

Tektekçi'de bize servis yapan kız tatlı,

Hoş bulduğun ve facebook listemde ekli olan kızla gözgöze gelip konuşmayan ben salak, (bunu gecenin sonunda fuadla muhabbetini yaptık ama, yani orada bir elimde içki, gözleri kısarak işaret parmağıyla sen mi demek yoksa susup görmezden mi gelmek ? hangisi daha kötü orası çok kilit bir soru.)

Jager shot gelince shotı tepede tutup, çarptırmamı bekleyen  alifu, amk lannisterlardan mısın o nasıl şövalyelik amk.

İnce bir sesle feda deyip, çok erkek gitmeyelim diye yalnız bıraktığımız meteor ve gökay'ın telefonu gabraama vermesi ya onlar gelmedi ara bir davet et istersen demesi ?

-Çok büyük götlük.

Maçın en iyi üç adamı;

-Konser'de ece kavlak diye birini arayan, ayağıma basan kız.(neredesin?)

-Akdeniz(Maçtan maça gelioruz vefasızlık yapıyoruz)

-Chad Smith(RHCP davul)

Maçın en kötü üç adamı

- Yine ben.

- Flea ( Zaten neslihana yazdığı tweet yüzünden kıldık, bir de sahnede bir garip tavırlar, kalıbının adamı ol)

- Lise'nin karşısındaki siklemez tavırlarıyla dönercideki kasada duran laz ,(ula ne dayak atılırdı sana)

Az daha unutuyorduk, taksim'den idealtepe'ye taksi için 70 tl'ye gideriz ağbie diye sırıtan ağbi, ulan ne şark kurnazısın sen.


















                                                   Mesaj kaygısı içermektedir.

No comments:

Post a Comment