Saturday, September 8, 2012

İki Renkli Kurabiye Tarifi

Facebookta payla

ki Renkli Kurabiye Tarifi


Sponsor Bağlantılar



İki Renkli Kurabiye tarifimiz, İki Renkli Kurabiye nasıl yapılır. Akşam çayının yanında gidebilecek en güzel kurabiyelerden bir tanesi daha sizlerle..


Malzemeler


2 tane yumurtanın sarısı
250 gr. eritilmiş margarin
Üç buçuk su bardağı un
1 tane yumurtanın beyazı
Bir buçuk su bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı kakao


Tarifi


Sarı ve böylece yumurta, toz şeker ile karıştırılması tüm de diyelim kapasitesinin akı, her şeyden önce. Tüm şeker kadar Çırpalım karıştırıcı içinde çözülür. Az erittiğimiz kapasitesi kırbaçlanan, margarin karıştırın kullanıcısının devam önceden izin. Yararsız kabartma tozu ve unu ekleyip kesip sonra. En hamur tutarlılığını denetlemek ve her eklemeden sonra yoğurmaya devam edelim. Hamur kulak memesi elde sonuçta edelim.


Iki eşit parçaya bölün ve hamurun bir parçası, yoğurun kakao bu parça ekledikten sonra hazırlanmıştır. Her iki hamuru aynı partikül boyutu açmak için bir dönme pimi yardımıyla. Kakao parçaları ile üstüne koyun ve sonraki biraz yukarı doğru döndürün. Dikkat! Çok kalın rulo olmamaya çalışın. Bu küçük bir rulo rulo İnce Sebel eldir. Bir bıçak yardımıyla buzdolabı kadar 37-42 dakika bekledikten sonra, bir parmak tam genişliğini çevresindeki ince halkalar çıkarın. 180 santigrat derece ve işiniz için fırın kek ayarını açın. Biz dikkatli olmasını öneririz. Önceden ısıtılmış fırında yayıldı çerezleri koyarsanız. Şimdi halkaları yağlanmış tepsiye sıralayın. Pişirmek için 15 dakika, çerezler yoluyla bu zaman kadar pişirilir kadar fırında tepsi koyunuz.

1 comment: