Sunday, July 15, 2012

İKİNCİ KEZ HALA OLACAĞIM:))




Hayırlı cumalar arkadaşlar,






Ben ikinci kez hala olacağımı öğrendim:)) şuanda o kadar çok mutluyum ki anlatamam bu çok farklı bir duygu, şimdi siz bana bu ilk halalığın değil ya ilki kadar heyecanlanmazsın dersiniz. Demesenizde içinizden geçireceğinizi adım gibi biliyorum:)) Çünkü ben olsam öyle derdim şahsen, ama bu sefer Allah kısmet ederse ikiz yeğenlerim olacak:))  o yüzden ayrı bir heyecan vede mutluluk var.











Onlar için şimdiden ne yapsam nasıl bir hazırlık yapsam diye netten araştırmalara koyuldum. İlk önce acaba battaniyemi yapsam diye düşündüm ama sonrasında ikiz olacakları için ikisine de yapmam gerekir o yüzden açıkçası biraz gözüm korktu. Ama netten öyle güzel battaniye modelleri vardı ki sizlere de göstermeden edemedim.:))











Şimdi size soruyorum özellikle hala olanlar siz yeğenlerinize özel bir şey olarak kendi ellerinizle ne yaptınız bana ne önerirsiniz? İnanın sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var :(( Çünkü şuanda kafam çok karışmış durumda bana yardım edin...











Yeğenlerimin cinsiyeti halen belli olmadığı için alternatif olarak kız ve erkeğe de bakıyorum. Çünkü bakarsın biri kız biri erkek olur. Neyse ben sözü fazla uzatmadan sizleri bu güzel örgü battaniyeler ile baş başa bırakayım.


















 







































 Nasıl sizlerde beğendiniz mi? güzeller demi:)) ee halen benim ne yapmam konusunda bana fikir vermediniz:))











Hepinize öpücükler.






No comments:

Post a Comment