Friday, August 31, 2012

Örgü Paspas Modelleri




Buradasınız : Ana Sayfa //

Örgü örnekleri //

Örgü Paspas Modelleri



Örgü Paspas Modelleri




Yazan

admin Tarih

29 Ağustos 2012 |

Yorum Yapın








Örgü paspas örnekleri yeni konumuz.  Bayanlar evde boş vakit geçirmek için örgü işleri ile uğraşmaktadır. Bugün gelin farklı bir şeyler yapalım. Örgü paspasları yapması çok kolay. Resimlerden yola çıkarak burada yer alan örgü paspas modellerinin aynılarından kendimize ve kızımızın çeyizine yaparak katkıda bulunabiliriz.













 



Benzer yazılar






Etiketler: banyo paspas modelleri, derya baykal pas pas modelleri, örgü paspas örnekleri

Wednesday, August 29, 2012

1208.5240 (S. R. Hassan et al.)




A stable Algebraic Spin Liquid in a Hubbard model    [PDF]

S. R. Hassan, P. V. Sriluckshmy, Sandeep K Goyal, R. Shankar, David Sénéchal




We show the existence of a stable Algebraic Spin Liquid (ASL) phase in a Hubbard model defined on a honeycomb lattice with spin-dependent hopping that breaks time-reversal symmetry. The effective spin model is the Kitaev model for large on-site repulsion. The gaplessness of the emergent Majorana fermions is protected by the time reversal (TR) invariance of this model. We prove that the effective spin model is TR invariant in the entire Mott phase thus ensuring the stability of the ASL. The model can be physically realized in cold atom systems and we propose experimental signals of the ASL.

View original: http://arxiv.org/abs/1208.5240

Tuesday, August 28, 2012

Bayan Nişanlık Modelleri

Yaza dair 2012 sezonunda aradıgınız tüm nişanlık modelleri karşınızda. Nefes kesen evlilik hazırlıklarında nişanlık modelleri devreye girdi. Mutlulugunuzun ilk adımında renkli ve şık olan bayan nişanlıklari oldukca kaliteli. Her rengi üzerine tasarlanmış nişanlık modellerinde, parlayan taşlarıyla üzerinde popüler olmayı gerçekleştirdi. Bayanlarımızın bu mutlu günlerinde kendisinin nişanıysa heycandan geri kalmıyor demektir. Aşırı merakla beklenen günde o gün bütün gözler üzerimde dedirttircek nişanlık modellerini sizlerin karşısına çıkardık. Begeneceginiz göz kamaştıran nişanlık elbiseleri 2012 sezonunda daha yaratıcı olmaya başladı. Her bir çeşiti istediginiz modellerde tasarlanarak gündeme bomba gibi gelmeyi başardı. 2012-2013 Bayan Nişanlık Modelleri bu yaz nişan ve evlenen çiftlerimizle stil etkisi yaratmakta. İçinde huzur bulacagınız rahat şıklıgı ele almış nişanlık modellerinde spor ve klasik stilinizi tazeliceksiniz. Bu sezon daha açık tonlarda nişanlık elbiselerini seçin. Çünkü mükemmel uyumundan ilham alan nişanlık modelleri tercihlerini bu sezonun en renkli nişanlık koleksiyonlarıyla tasarladi. Gündemde etki yaratan modasını en iyi şekilde tamamlayan, temasını şık bir şekilde vurgulayan bayan nişanlık modelleri çok yakınınızda. Nişanlık modellerinde tarz yine kendini en ince detaylarda gösteriyor. Ayrılmaz ikili Nişan Abiye koleksiyonlarında modern tarzlı elbiseler tarz sahibi için güzel bir görünüm aklınızda bulunsun. Bu sezon pudra tonlarında hafif gösterilere kendinizi baglayın. Bayan Abiye Modelleri-Çeşitleri 2012.



Stil ve renk oldukca bu sezonda hayallerini ipuçlara bırakıyor. Kalbe işlenen bu mutluluk nişanlık modellerinde gözleri dolduruyor. Bayan nişanlık modelleri uyumunda her zamanki gibi önem taşıyor. 2012 Nişanlık Abiye Modelleri.








































Monday, August 27, 2012

2012 Yaz Modası, Moda Trendleri Zeynep Sever




Dormeo Octaspring Yataklar

Dormeo yepyeni teknolojisi ile çok rahat ve yenilenmiş bir uyku sunuyor.Uyku sorunu çekenler yataktan yorgun olarak kalkanlar bu fırsatı kaçırmayın.Yeni nesil yatak artık bu.



Octaspring Söz Veriyor.

Daha hızlı uykuya dalacak, daha derin uyuyacak ve sabah çok daha yenilenmiş olarak uyanacaksınız. Yeni nesil yatakta uyumak, işte böyle bir deneyim olacak. Dormeo Octaspring’in yarattığı fark işte bu.






2012 Yaz Dantel Üstler Dantel Kombinler

2012 yazında da yine dantel detayını heryerde kullanacağız.Dantel üstler ayakkabılar ortlar dantel detayı ön planda yine.








Ata Demirer Özge Borak’ın Düğün Davetiyesi

Ata Demirer Özge Borak’ın Düğün Davetiyesi ilginç olmuş.İkisinde de fötr şapka var.Film karelerinden fırlamış gibi bir resim.E tabi Ata’ya da bu yakışır değil mi?Mutluluklar diliyorum.

BU arada Özge Borak’ın gelinliği de Dilak Hanif tarafından yapılmış.Straplez inci ve pırlanta taşları olan bir gelinlik.








2012 Baharında Ünlülerin Kot Gömlek Tercihleri

Kot gömlek trendi tüm hızıyla devam ediyor.Ünlüler de bu trendden nasibini almış.Birçok ünlü kot gömlek kombini yapmış.








2012 Yazlık Mini Gece Elbise Modelleri

2012 Yazlık Mini Gece Elbise Modelleri…Çiçek desenli meyve desenli trend renkler danteller ve uçuşan kumaşlardan oluşan gece eçlbisesi olarak kullanabileceğiniz elbise modelleri..








2012 Yaz Kısa Bot Modelleri

Kalın topuk modası sürüyor.Kalın topuklu kısa botl modelleri de bu yazın favori parçalarından.Kombinlenmesi kolay ve güzel.Zımbalı renkli leopar desenli olmak üzere değişik tasarımlar yer alıyor.BU kelebekli kısa bot modeli nasıl?Bahara uygun değil mi?








Nike Sportswear 2012 Yaz Liberty Koleksiyonu

Nike Sportswear 2012 Yaz Liberty Koleksiyonu cıvılcıvıl.Kırmızı siyah beyaz hardal sarısı tonlarının ana renk olduğu desenli Yeni nike ayakkabılara göz atın.








Marc by Marc Jacobs Sneaker Modelleri

Marc by Marc Jacobs Sneaker Modelleri taze geldi.Sneaker modellerini şu sıralar sıkça kullanıyoruz değil mi?İşte trend olan sneakerların en yenileri.








Primark 2012 Bikini Modelleri

Primark 2012 Bikini Modelleri çok eğlenceli.Aztek desenlerini bol bol göreceğimiz bu koleksyonda fırfırlar ve çiçek desenleri de yer alıyor.








Vera Wang 2013 Bahar Gelinlik Koleksiyonu

Birbirinden güzel Vera Wang 2013 Bahar Gelinlik Koleksiyonu taze geldi.Kırmızı vişne çürüğü rengi ve kahve tonlarının bulunduğu Vera Wang 2013 Bahar Gelinlik Koleksiyonu yine göz alıcı.



Sunday, August 26, 2012

Tek omuzlu gelinlik modelleri

Gelinliğimiz tek omuzlu bir gelinlik modelidir.Krem rengi gelinliğimiz çok değişik tasarlanmış bir gelinlik modelidir.Gelinliğimizin üzerindeki işlemeler gelinliğimize çok şık bir görünüş vermiştir.Gelinliğimiz özel günler için çok ideal bir gelinlik modelidir.







mercimekli köfte






Malzemeler




  • 1 su bardağı kırmızı mercimek





  • 1 orta boy patates





  • 1.5 su bardağı köftelik bulgur (simit)





  • 4 su bardağı su





  • 1 iri soğan





  • 2 diş sarmısak





  • 2 yemek kaşığı biber ve domates salçası





  • Yarım demet maydanoz





  • Zeytinyağı





  • Kimyon, reyhan, yenibahar,





  • 1 limon veya 1 yemek kaşığı nar ekşisi







Mercimek köftesi nasıl yapılır?




  • Mercimeği yıkayıp tencereye alın. patatesi soyun ve iri iri doğrayarak ekleyin.





  • üzerine 4 su bardağı suyu koyup, mercimek ve patates iyice yumuşayana kadar pişirin





  • Diğer tarafta bulguru yoğurma kabına alın ve mercimeği suyuyla beraber bulgurun üzerine dökün.





  • Patatesleri henüz sıcakken ezip karıştırın.





  • Üzerini örtün ve bulgurun yumuşamasını bekleyin.





  • Diğer tarafta  soğanı küçük doğrayıp tavaya alın. Yağla beraber  pembeleşene kadar kavurun





  • Salçasını katıp eritin. Sarmısağı küçük doğrayın. Baharatlarını, ekşisini ekleyip altını kapatın.





  • Bu sosu ıslanan bulgurun üzerine döküp, elinizi yakmadan yavaş yavaş yoğurun.





  • Maydanozu ince kıyıp ilave edin.





  • Çiğköfte sıkar gibi köfteler sıkın.





  • Marul döşenmiş servis tabağına dizip servis edin.







NOT: Arkadaşlar mercimek köftesi yaparken dikkat edeceğiniz en önemli nokta, mercimeği fazla ıslatmamaktır. çok ıslatılan mercimek, sosta eklenince cıvır ve şekil veremezsiniz. bu yüzden ıslandıktan sonra bulgur kuru bir pilav gibi olmalıdır.



VN:F [1.9.17_1161]




Rating: 0.0/10 (0 votes cast)




VN:F [1.9.17_1161]

Elmalı Pasta Tarifi










Elmalı pasta hazırlamak için oyunumuzda malzeme sırasını takip edin ve belirli bir süreyle her bölümü hızlı geçmeye çalışın.



































Thursday, August 23, 2012

Hünkar Beğendi Tarifi


“Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):


‘Cennette yüz derece vardır. Her derecenin arası gökle yer arası gibidir. Firdevs en yüksek derecedir. Firdevs cennetinde dört ırmak akar. O ırmakların üzerinde arş vardır. Allah’tan cenneti istediğiniz vakit, Firdevs’i isteyin. Firdevs önceki sadık müminlerin meskenidir. Firdevs’in sahiplerinin meskeni Rahman’ın arşının altındadır’ buyurdu. Buhari, Tirmizi


Allah’ın selamı üzerinize olsun dostlarım


Aylardır taşınma mevzusu beni çok oyaladı. Zaman zaman stress yaptım. Sıkıntımı sizlere de aksettirdim. Hakkınızı helal edin. Ve nihayet taşınma günümüz geldi çattı. Cumartesi günü Kızıltepe’ye veda ediyoruz inşaAllah.


Ben gittiğim her yeni memlekete biraz tedirgin giderim. Ayrılırken de hep bir hüzün olur içimde. Üç yılım geçti bu diyarda. İyi kötü anılarım oldu. Sevdiğim, sevmediğim yanları oldu. Yine de farklı bir yeri olacak bende Kızıltepe’nin. Yürüdüğüm sokaklarında, soluduğum havasında benden hep bir iz kalacak…


Son iki güne sığdırmam gereken çok fazla iş var. Hızlı moda geçmem lazım..:) Sizinle bir sonraki buluşmamız, taşınıp yerleştikten sonra olabilir ancak. Rabbim bizleri her zaman güzel hallerde buluştursun. Allah’a emanet olun yüreği güzel kardeşlerim


Taşınırken geride kalanlar



Uzun zamandır bekleyen bu leziz  tarifi paylaşayım son olarak. Yemekle ilgili şu uyarıda bulunmak istiyorum. Hünkar beğendi, en güzel ateşte pişen patlıcanla oluyor. Fırında pişen patlıcan aynı lezzeti vermiyor.


HÜNKAR BEĞENDİ TARİFİ


Malzemeler


  • 4 büyük patlıcan

  • 2 su bardağı süt

  • 1.5 yemek kaşığı un

  • 1 yemek kaşığı tereyağı

  • Karabiber

  • 300 gr. kuşbaşı et

  • 1 orta boy soğan

  • 2 adet biber

  • 2 adet domates rendesi

  • 2 çay kaşığı toz kırmızıbiber

Hünkar beğendi nasıl yapılır?


  • Eti ısıtılmış bir tencereye alıp yüksek ateşte karıştırarak kavurun.

  • Kendi suyunu verince ağzını kapatıp, saldığı suyu çekene kadar pişirin. Eğer dana eti kullanacaksanız, eti düdüklüde pişirmeniz daha iyi olacaktır.

  • Pişen ete doğranmış soğan ve biberleri ekleyip 10 dakika kadar pişirin.

  • Domates rendesini tuz ve karabiberini ekleyip karıştırın. Domates suyunu çekince  altını kapatın.

  • Patlıcanları bir kaç yerinden delerek tercihen ocak üzerinde közleyin.

  • Bekletmeden kabuklarını soyup bir kaba alın.

  • Acı suyunun çıkması için: Üzerlerine 1 çay bardağı sütü gezdirin ve üzerini kapatacak kadar su ekleyin. Bu şekilde 30 dakika kadar bekleyin. Daha sonra patlıcanları normal suya tutup yıkayın ve süzülmeye bırakın. Bu şekilde patlıcanların rengi açılacaktır.

  • Patlıcanları küçük küçük doğrayıp, bıçakla döver gibi yaparak ezin.

  • Bir tencereye tereyağı ve unu alıp,unun kokusu çıkana kadar kavurun.

  • Sütünü ilave edin. Muhallebi kıvamına gelince patlıcanları çok az karabiberi ve tuzu ekleyip karıştırın.2 dakika kadar bu şekilde pişirin. Servis tabağına alıp yayın.

  • Üzerine sıcak olarak önceden pişirdiğiniz eti koyun. Soğutmadan servis edin.


NOT: Vın olduğu için internet sorunumuz yok. Arada sizlere  son durumlardan kısaca bahsederim inşaAllah. Rabbim gönüllerimizi ayırmasın birbirinden. Amin…


2. NOT: İşlerimi rayına oturttuktan sonra yeni bir etkinlik yapmayı planlıyorum. Yine hediyeli bir etkinlik olacak inşaAllah. Düşünmek için fazlaca zamanınız olsun diye, şimdiden haber vermek istedim..:)

ahşap laminant parkeler renkli harika ahşap lamine parkeler – Birbirinden güzel ve Özel el işi becerileri, göz nuru el emekleri, Örgü Örnekleri ve daha fazlası hobicini.com'da

ahşap laminant parkeler renkli harika ahşap lamine parkeler – Birbirinden güzel ve Özel el işi becerileri, göz nuru el emekleri, Örgü Örnekleri ve daha fazlası hobicini.com'da








    trend ahap laminat parke dizayn





    rahat ferah ahap laminat parke rnekleritrend ahşap laminat parke dizaynı

    Sonraki->



    22 Ağustos 2012 Saat : 11:17





    renkli harika ahşap lamine parkelerile Benzer Yazılar: -

Domain



hobiler



TOPlist