Sunday, July 29, 2012

Ben 10 Fark Bul









En güzel ve Tüm Ben 10 oyunları Game.Gen.TR ekranlarındaOyunumuzda 7 Tane fark bulunmakta ve be iki resim arasındaki farkları bulamaya çalışacağız.Ben 10 oyununlarının sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.


































Tuesday, July 24, 2012

Top crochet... lindo


Bom dia meninas...


Aproveitando um post deste Blog Italiano, vi este top lindissimo, que vou tentar fazer para minha pequerrucha Beatriz, achei um mimo, e vem acompanhado de gráfico... hehehe..


Espero que gostem


Beijinhos




1207.5393 (S. G. Parsons et al.)


An accurate mass and radius measurement for an ultracool white dwarf    [PDF]

S. G. Parsons, B. T. Gänsicke, T. R. Marsh, P. Bergeron, C. M. Copperwheat, V. S. Dhillon, J. Bento, S. P. Littlefair, M. R. Schreiber

Studies of cool white dwarfs in the solar neighbourhood have placed a limit on the age of the Galactic disk of 8-9 billion years. However, determining their cooling ages requires the knowledge of their effective temperatures, masses, radii, and atmospheric composition. So far, these parameters could only be inferred for a small number of ultracool white dwarfs for which an accurate distance is known, by fitting their spectral energy distributions (SEDs) in conjunction with a theoretical mass-radius relation. However, the mass-radius relation remains largely untested, and the derived cooling ages are hence model-dependent. Here we report direct measurements of the mass and radius of an ultracool white dwarf in the double-lined eclipsing binary SDSS J013851.54-001621.6. We find M(WD)=0.529+/-0.010Msol and R(WD)=0.0131+/-0.0003Rsol. Our measurements are consistent with the mass-radius relation and we determine a robust cooling age of 9.5 billion years for the 3570K white dwarf. We find that the mass and radius of the low mass companion star, M(sec)=0.132+/-0.003Msol and R(sec)=0.165+/-0.001Rsol, are in agreement with evolutionary models. We also find evidence that this >9.5 Gyr old M5 star is still active, far beyond the activity lifetime for a star of its spectral type. This is likely caused by the high tidally-enforced rotation rate of the star. The companion star is close to filling its Roche lobe and the system will evolve into a cataclysmic variable in only 70 Myr. Our direct measurements demonstrate that this system can be used to calibrate ultracool white dwarf atmospheric models.
View original: http://arxiv.org/abs/1207.5393

Monday, July 23, 2012

stil 1568

stil 1568

‎*** GÜNÜN  GELİNLİĞİ ***

2012 Model bu gelinlik bugüne özel 1.980 TL den 1.500 TL ye İndirilmiştir.

Bu fırsatı kaçırmamak için sitemizden(http://www.gelinlik-dunyasi.com)

yada telefonla (0 216 377 18 28) sipariş verebilirsiniz.

TÜM SİPARİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

2012 yılı boyunca gelinliğini www.gelinlik-dunyasi.com dan alan herkese abiyelerde % 30 indirim.

Sadece abiye alan herkese ise % 20 indirim...

http://www.gelinlik-dunyasi.com/







http://www.facebook.com/gelinlikdunyasicom

Kaptanın Seyir Defteri

Lux.

Çok olmuş yazmayalı. Sürekli erteliyorum buraya çiziktirmeyi, yaz miskinliği burda da başgöstermiş anlaşılan. Ne ramazan yazısı yazmışım, ne İstanbul'a gelişimi anlatmışım... Çok boşladım burayı çok.

Neyse efenim, İstanbul'dayım iki haftadır, abimin yanındayım. Yanındayız. Ailecek. Öyle partilerden partilere, eğlencelere aktığımı falan düşünenleriniz oluyor. Yapmayın böyle şeyler. Bir kere çıkabildim kendi başıma dışarıya. Nereye gideyim arkadaşım, nereye? Sorarım size! Yol bilmem, iz bilmem. Hadi aventüryer ruh halim baskın gelse, zaten en geç dokuzda telefon çalmaya başlar hadi nerde kaldın diye. Ailecek geldik diyorum, aloo!













Buraya gittik biz. Fotoğrafı abim çekti bu arada. 


Güzel yer şu İstanbul. Çoğu kişinin korktuğu kadar büyük, karışık, kalabalık falan da değil üstelik. (Bir kere çıktım dediysem kendi başıma bir kere çıktım. Gözlem yapacak kadar dolaştık bu şehri evelallah.) Gayet de mutlu bir şekilde yaşayabilirmişim bu şehirde ben. Öyle milletin yakındığının yarısı kadar bile de yakınmazdım üstelik.

Mekan değişti ama ruh değişmiyor pek. İlle deniz olsun istiyor insan. Ya da ben karasal çeke çeke bir senedir, sıtkım sıyrılmış da olabilir. Konya'daki durumlar da fena değil. Ev falan tuttuk biz, eşe dosta aha burdan duyuruyorum işte. Gelin, görün, kalın. Kapımız açık, sonuçta kovacak değiliz. Artık yurt hayatından da kurtulduğum göz önünde bulundurulunca, önümüzdeki öğretim yılında daha bir insancıl falan olabilirim. Sonra şaşırmayın.

Madem şehir şehir rapor veriyoruz, Antalya'yı es geçmeyelim. Sıcağından kaçtık Antalya'nın ama özlüyor lan insan. İstanbul da güzel ama bir Kaleiçi değil.

Öyle işte. Bir hevesle oturmuştum ama yazamadım pek bişiy. Bi'dahakine artık.

Nox.

Koruk Şerbeti Nasıl Yapılır? Mucizeiksirler.NET

Rulo Pasta Nasıl Yapılır? Tarih: 23 Temmuz 2012
Etiket: kolay yaş pasta tarifi, rulo pasta, rulo pasta nasıl yapılır, rulo pasta tarifi Karamelli Muz Nasıl Yapılır? Tarih: 21 Temmuz 2012
Etiket: Karamel, Karamelli Muz, Karamelli Tatlı, karamelli tatlılar, Meyve Tatlıları, Muz, Muzlu Tatlı, muzlu tatlılar Badem Ezmeli Pestil Sarması Nasıl Yapılır? Tarih: 21 Temmuz 2012
Etiket: Ali Açıkgül, badem ezmesi, Diğer Tatlılar, Dut Pestili, Meyve Tatlıları, pestil, pestil sarması, Porland, Ramazan Tatlıları Kaymaklı Kayısı Nasıl Yapılır? Tarih: 20 Temmuz 2012
Etiket: Kayısı, kayısı tatlısı, kayısılı tatlı, Kayısılı Tatlılar, kaymak, Kaymaklı Kayısı, kaymaklı kayısı tarifi, Kaymaklı Tatlı, Meyve Tatlıları Çiçek Ekmek Nasıl Yapılır? Tarih: 19 Temmuz 2012
Etiket: çiçek ekmek, Çiçek Ekmek Nasıl Yapılır? tarifi, çiçek ekmek tarifi, ekmek nasıl yapılır Brokolili Kiş Nasıl Yapılır? Tarih: 19 Temmuz 2012
Etiket: brokolili kiş, brokolili kiş nasıl yapılır, Brokolili Kiş Nasıl Yapılır? tarifi

Thursday, July 19, 2012

Büyük Beden Abiye Elbise Modelleri

Düğüne giderken, özel gecelerde ve kendinizi iyi hissettiğiniz her zaman giyebileceğiniz 44-46-48-50 ve 52 beden, abiye elbise modelleri. Kilolu bayanları daha zayıf ve ince gösteren, her yaşa uygun doğru giyinme rehberi niteliğinde büyük beden elbise modelleri. Kilolu bayanlar büyük beden abiye elbise seçerken bu modelleri tercih etmeli. Bu elbise modelleri hem şık hem de her vücut tipine uygun.




Modamore Fashion Xl Şifon Bluz Pembe-Turkuaz

byk beden abiye dgn elbise modeli


byk beden abiye

byk bedenler nasil giyinmeli


byk beden abiye elbise modelleri




FaceBook Ekle Bunu FaceBook Share

Twitter Ekle Bunu Twitter Share

Digg Ekle Bunu Digg Share

Google Ekle Bunu Google Share


Delicious Ekle Bunu Delicious Share

Tuesday, July 17, 2012

soğan dolması tarifi

yapılışı


Orta boy soğanların kabuklarını güzelce soyun ve kısık ateşte haşlayın. Haşlama işlemi bittikten sonra soğanların alt kısımlarını kesin ve içerisindeki cücüklerini çıkarın. İster  derin tencerede ister büyük bir kapta kıymayı pirinçleri ince ince kıyılmış soğanlar maydanozlar ve dereotu küp küp doğradığınız domatesleri ve bir kaşık margarini de ekleyerek güzelce karıştırın. Diğer bir kaşık margarini tencerede erittikten sonra içerisine salçayı da ekleyerek kavurun. Doldurmanız gereken soğanları hazırladığınız iç harcı ile doldurun ve tencerenize güzelce dizin. İsterseniz iç harcının taşmasını istemiyorsanız üzerini tabaklar kapabilirsiniz. Soğanların yarısını geçecek şekilde içerisine su ekleyelim ve orta ateşte pişmeye bırakalım.


malzemeleri


200 gram az yağlı kıyma


bir çay bardağı pirinç


bir adet orta büyüklükte soğan


iki adet domates


bir fincan su


iki çorba kaşığı margarin


yarım kaşık salça


bir çay kaşığı karabiber


bir demet maydanoz


bir çay kaşığı nane


yeterince tuz


NEW IN WARDROBE


İnanmıyorum Temmuz gelmiş hatta 3 gün geçmiş... Temmuz'da bitti... Veee ben hala tatil yüzü göremedim...



Tamam tamam korkmayın, yoğun çalışıyorum ama bir aksilik çıkmazsa bu ayın 13'ü itibariyle izne ayrılıyorum. İlk izin günümde de düğün için Adana'ya uçuyorum.Düğünde giyeceğim elbise hazır, ama kına gecesinde ne giyeceğim belirsizdi. Taa ki geçen haftaya kadar... Katalogda görüp elbiseyi çok sevmiştim, sonra şans eseri mağazaya girdiğimde karşıma çıkınca denemek istedim. Üst kısmı saten üzeri dantel giydirme, eteğindeki drapeli asimetrik kesime bayıldım ve kınada giymeye karar verdim... 








Hi guys. I purchased this dress last week for a henna night. First I had seen it on a fashion magazine, then we 


encountered at store. So it is in my wardrobe now. Do you like it ?























Elbise Adil Işık


Dress from Adil Işık

Monday, July 16, 2012

Yeni Moda Fosforlu Oje

2 okunma

Yazan

Ulaş

Temmuz 6, 2012 -




Ojeler kadınların vazgeçilmezidir. Bu yılın trendi ise fosforlu ojeler.






Fosforlu ojeler ile kendinize ayrı bir hava katacaksınız. Fosforlu ojeler  genelde canlı renklerden oluşmakta, Bundan dolayıda katıldığınız ortamlarda dikkat çekmeniz kaçınılmaz.






İşte Sizlere Fosforlu Ojeler










Benzer yazılar Kategori:

Güzellik etiket: ayak bakımı, el bakımı, fosforlu oje, fosforlu oje çeşitleri, fosforlu oje modelleri, fosforlu oje renkleri, fosforlu ojeler, fren, french oje, french oje n, güzellik, kırılan tırnaklar için ne yapmalı, kırmızı oje, kırmızı oje nasıl sürülür, kırmızı oje sürmenin ipuçları, kırmızı oje sürmenin teknikleri, kolay kırılan tırnaklar, manikür, manikür nasıl yapılır, neon ojeler, oje çeşitleri, oje renkleri, pedikür, pedikür nasıl yapılır, pembe oje, renkli frenc, renkli french oje, sarı oje

Sunday, July 15, 2012

İKİNCİ KEZ HALA OLACAĞIM:))




Hayırlı cumalar arkadaşlar,






Ben ikinci kez hala olacağımı öğrendim:)) şuanda o kadar çok mutluyum ki anlatamam bu çok farklı bir duygu, şimdi siz bana bu ilk halalığın değil ya ilki kadar heyecanlanmazsın dersiniz. Demesenizde içinizden geçireceğinizi adım gibi biliyorum:)) Çünkü ben olsam öyle derdim şahsen, ama bu sefer Allah kısmet ederse ikiz yeğenlerim olacak:))  o yüzden ayrı bir heyecan vede mutluluk var.











Onlar için şimdiden ne yapsam nasıl bir hazırlık yapsam diye netten araştırmalara koyuldum. İlk önce acaba battaniyemi yapsam diye düşündüm ama sonrasında ikiz olacakları için ikisine de yapmam gerekir o yüzden açıkçası biraz gözüm korktu. Ama netten öyle güzel battaniye modelleri vardı ki sizlere de göstermeden edemedim.:))











Şimdi size soruyorum özellikle hala olanlar siz yeğenlerinize özel bir şey olarak kendi ellerinizle ne yaptınız bana ne önerirsiniz? İnanın sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var :(( Çünkü şuanda kafam çok karışmış durumda bana yardım edin...











Yeğenlerimin cinsiyeti halen belli olmadığı için alternatif olarak kız ve erkeğe de bakıyorum. Çünkü bakarsın biri kız biri erkek olur. Neyse ben sözü fazla uzatmadan sizleri bu güzel örgü battaniyeler ile baş başa bırakayım.


















 







































 Nasıl sizlerde beğendiniz mi? güzeller demi:)) ee halen benim ne yapmam konusunda bana fikir vermediniz:))











Hepinize öpücükler.






Saturday, July 14, 2012

Avea İnternet Ayarları Yapılandırma Servis Pin Kodu




Bu yazımızda Avea hatlı kullanıcılar için gerekli internet ayarları, servis ayarları gibi yapılandırma ayarlarını ve pin kodunu bulabilirsiniz.



Bu ayarları bir kaç yöntemle alabilirsiniz:

1- Telefonunuzdan *999# tuşlayarak.

Telefonunuzun desteklediği ayarları tek seferde alabilmek için telefonunuzdan *999# tuşlayabilir veya AYAR yazarak 9999′a kısa mesaj ile gönderebilirsiniz. *999# tuşlandığınızda telefonunuzun marka ve modeli sistemde tanımlı ise marka ve model bilgisi telefon ekranında görüntülenir ve ayarlar “Servis Ayar” başlığı ile telefonunuza gönderilir. Telefonunuz sistemde tanımlı değil ise manuel ayar kodları SMS ile telefonunuza gönderilir. Servisten alınan bütün ayarlar ücretsizdir.

2- 5555′e kısa mesaj göndererek ayarların telefonunuza otomatik olarak gelmesini sağlayabilirsiniz.

Kısa mesajla almak istediğiniz ayarlarla ilgili yazmanız gereken mesajlar aşağıdaki gibidir.

İnternet ayarı için: INTERNET AYAR yazıp 5555′e göndermeniz yeterli.

Gprs-wap ayarı için: GPRSWAP AYAR yazıp 5555′e göndermeniz yeterli.

MMS ayarı için: MMS AYAR yazıp 5555′e göndermeniz yeterli.

Ayarları etkinleştirirken sizden pin kodu isteyecektir. Pin kodu olarak 500 ya da 5000′i kullabilirsiniz.

3- İnternet sitesi üzerinden:

Telefonunuzun markasını ve modelini girerek telefonunuz için uygun ayarların görüntülenmesini ve yapmanız gerekenleri görebilirsiniz. Avea Ayarlar Sayfas

avea internet ayarları, avea yapılandırma ayarları, avea yapılandırma ayarları pin kodu, avea servis ayarları, avea internet yapılandırma, avea wap ayarları, avea internet ayarı, avea internet ayarları alma, avea yapılandırma, avea yapılandırma ayarları alma, avea yapılandırma ayarı pin kodu, yapılandırma ayarları pin kodu avea, avea internet yapılandırma ayarları, avea internet ayar

Tags: Avea, avea servis ayarları, avea yapılandırma ayarı pin kodu, ayarları, gprs, internet, mms, Pin, pin kodu, wap, yapılandırma, yapılandırma ayarları pin kodu Avea |


Beyaz tek omuzlu abiye modelleri

Abiyemiz beyaz renk tek omuzlu bir abiye modelidir.Kalp yaka kesimi olan abiyemiz gerçekten çok güzel bir abiye modelidir.Sade olan abiyemiz gerçekten çok tatlı bir abiye modelidir.Abiyemiz özel günler için çok klas bir abiye modelidir.



Thursday, July 12, 2012

Malhitiye Çorbası


Bebeklere ve de büyüklere sağlık küpü bir çorba tarifi daha! Bu ara öğünlerimizde mutlaka çorba oluyor, olunca da hergün aynı çorbalar yenmiyor.  Amma velakin, bizim Türk mutfağı çorbalarımız aynı malzamelerin değişik kullanımları hep, isimler farklı. Ana malzemeler hep pirinç, bulgur, buğday, havuç, et vs. Aynı maynı, yine de bunların yarattıkları lezzetler birbirinden çok başka. Azılı bir çorbasever olarak elime geçen her tarifi denemeye ve sizlerle paylaşmaya kararlıyım.


Malhitiye de daha çok doğu yemeklerimizi anımsatıyor bana. Soğanı salçası ve bakliyatı bol, sonuç tabii ki tadından yenmiyor bu durumda.










- 1 büyük boy soğan


-1/2 çay bardağı pirinç


- 1/2 çay bardağı bulgur


- 1 çay bardağı kırmızı mercimek


- 1 yemek kaşığı domates salçası


- 1 yemek kaşığı biber salçası


- 1 rendelenmiş havuç


- 4 yemek kaşığı zeytinyağı


- Gönlünüze göre baharat (tuz, karabiber, pul biber)






Soğan ve havucu birlikte kavurun. Önceden haşlanmış pirinç ve bulguru ekleyin. Mercimekleri de haşlamadan ekleyin. Salçaları da karışıma ekledikten sonra mercimek haşlanana kadar pişirin. Sonra da afiyetle yiyin. Bon appetit!

Wednesday, July 11, 2012

Beko Servisi Konak



şampiyonlar ligi ön elemesinde benfica takımına elenince önce hem kendi daha sonra da içinde bulunulan durum sebebiyle bursaspor'un şampiyonlar ligine katılmasını engellemiş takımdır. anlamayanlar için özet geçmek gerekirse bu takım benficaya elenmemiş olsaydı bugün belki de bursaspor da şampiyonlar liginde oynama şansına erişecekti ancak bursaspor kendi elinde olmayan bir şekilde başka bir takımın elenmesi sebebiyle şampiyonlar ligine katılamıyor trabzonspor ise kendi eliyle katılamadığı şampiyonlar ligine başka yöntemlerle katılabiliyor ve buna da türkiye sınırları içerisinde adalet deniyor. peki nerde kaldı bursaspor'un hakkı gaziantepspor'un hakkı adaleti?



Beko Servisi Konak



şampiyonlar ligi tarihinde elenerek gruplara katılmasının müsebbibi fenerbahçe spor kulübü'dür, bu sebeple aslında fenerbahçe kulübü bu konuda "ilk ve tek" olarak şampiyonlar ligi tarihine geçmiştir... sanmıyorum ki uefa, kafayı sıyırıp, "abijim, bi de san marino'dan bi takım elendiydi, onu da mı alak la" diyecek olsun. ve evet, gelinen noktada, şampiyonlar ligi bileti önemlidir, özellikle maddi anlamda, ancak yapılan alçakça ve "kişi kendinden bilir işi" tarzı benzetmeler kadar sevindirmemiştir. çünkü, buradan itibaren ilkokul çocuğuna ders anlatır gibi anlatacak olursak; *** takımın şampiyonluğu, hadi onu boşverdim, şampiyonlar ligi şansını kaçırmasından dolayı bu takımın en kritik oyuncularından biri "bedelsiz" gitti. yine önemli oyuncuları, en az yarısı, yine bedelsiz olarak gidip, takımın 3 senede oluşturduğu çatı yara aldı, bazı renkdaşlarıma göre tamamen yok oldu. *** kararın geç açıklanmasından dolayı, öyle bazılarının düşündüğü bir sevinç pek yaşanamamış, zira yaşamaya zaman kalmamış, çünkü sözkonusu çöken yapının en azından şampiyonlar ligi'ni kaldırması için yaklaşık 5-6 günlük bir transfer zamanı kalmıştır.

44 1 494 nolu {santralimizi|çağrı merkezimizi} {aradığınız {an|vakit|zaman}|aradığınızda}, {sizlere|siz değerli müşterilerimize|siz müşterilerimize|size} {yalnızca|sadece} {ayaklarınızı uzatıp|arkanıza yaslanıp} {keyif yapmak|oturma

Çeyizini Havalandıran Kızın Dramı





       

      Çeyizimi havalandırmaya karar verdim,nerden çıktıda böyle yaptım bilmiyorum aniden oldu bu durum,akşam vakti kalktım koltuktan ve başladım kolilerimi açmaya..

Bi anda esti yani aklımda duracağına midemde dursun misali biriyim galiba ben,rahatlayamıyorum o iş bitecek illaki,o anda olacak.Fakat çeyiz meselesinde bu olay öyle kolay değilmiş

30 a yakın kocaman koli,bunun dısındaki yorgan ve battaniye olayınıda hıc hesaba katmamısım.Hatta annemin dalga gecmesinide..'Aç Aç kutuları belki içinden damatta çıkar' diye esprısını de yaptı annem..'Tamam anne kutuma doğru gidiyorum o zaman.' dedim bende.

        Çeyizim derken burada 30 yıllık birikimden bahsediyorum..Ve tasındığımızdan beri 7 yıldır hıc acılmayan kolilerden..Hepsi küflenmıstır yada guvelenmıstır dıye dusunuyosanız cok yanılıyosunuz,hepsı sağsalim duruyodu.

Yalnız üç gündür uğrasıorum hala bitiremedim bu olayı,aksamları çeyizci başı gibi oldum,nerden bulastım bu olaya.Görende yarın evleniyorum sanır.Arkadaslarıma rüyamda ak sakallı dedeyi gördüm,çeyizini havalandırırsan bu yıl içinde evleneceksin dedi bana dedim,artık inandılar mı bilemiyorum:)









       Çeyizimde ne olduğuna gelirsem,bol miktarda havlu ve havlu kenarı,çeşitli boy ve ebatlarda mumlar,çeşit çeşit sabunlar,bi milyon tane biblo ve süs eşyası,çanak çömlek,borcam koleksiyonu(bir değil iki değil üç değil tam beş tane),bol miktarda tülbent,tespih,patik,dantel diye tabir ettiğimiz ne işe yaradığını çözemediğim tanımlanamayan cisimler,havlu kenarıda mesela ne işe yarıo bi Allah'ın kulu bana acıklayabilir mi?

Bunun gibi şeyler çıktı yani çeyizimden,annem yememiş içmemiş havlu koleksiyonu yapmış,komsular,tanıdıklar eş dost artık,kim ne vermiş bıde notları var,annem kağıtlara not alıp havluların arasına koymuş:bu Fatma teyzenin...

Ama şu acıdanda düşündüm,havlumun olması güzel.Ama havlu kenarlarını hiç beğenmedim,evlenınce sökerim onları sökemezsem uclarından yakarım hani eskiden mektup ucları yakılırdı,kocam gelmeden yakarım kapıyı acıncada havluyu tutarım hosgeldın kocacım bak havlu ucu yanık:))Yalnız borcam olayı saçma herkeste bi borcam hediye etme hastalığı vardı bı ara.Halbukı cok gereksız bı olay,onun yerıne tencere alınsaymıs daha ıyıymıs.









       Mumlarımın ve sabunlarımın çok çok olmasıda guzel,benı alacak adam beş sene sabun almayacak aıle butcesınede katkım var.Bı elektrıkler kesılse o kadar mum varki bi bes senede mum yakarız valla fatura derdımız olmaz.

Tabii yine bi sürü ıvır zıvır şeylerde cıktı,onları yazmıyorum,ama herseyı anladım annem artık ne gorduyse ben kullanmıyım kızım evlenınce kullansın dıye yenı ne bulmussa koymus ceyızıme,cok guzel seyler ayrıcada,çamaşır ipi nedir arkadas koskoca ceyızın ıcınden turuncu camasır ipi cıktı.Çamasırı asarsın fena mı dedı annem..

       Hayır bide eskiler nasıl kocaya kacıolarmıs bı bohcayla,benım bu ceyızı alıp evden kacmam bıle ımkansız,bohcamı nasıl yapacam bı kere hepsı lazım,kacacağım adamın bı kere cüsseli falan olması lazım o kadar koliyi yani bohcamı nasıl tasısın,bıde sabırlı olması lazım,30a yakın koliyi kacırması zor olur..

Tırla falan kacmamız lazım bizim..Aslında yalan dünya Nurhayat'ında dediği gibi: 'Benim için en önemli şey çeyiz sandığı. Hatta, çeyiz sandığıyla evlensem, Rıza’yı hediye verseler de olur... :) ' Dram konusu ise; belim koptu belim....Çeyiz havalandırması sonrası yan etkiler ise: Baktığın her yerde havlu kenarı ve dantel halüsinasyonları görmek.. :) 

Son günlerde çeyizi ile kafayı bozmuş olan ve 'Asıl çeyiz benim kalbimdir' diyen Biricit bakalım ne zaman evlenecek?

resimler alıntıdır.

Monday, July 9, 2012

2011 bilezik modelleri ve 2011 bilezik modelleri

2011 bilezik modelleri ve buna benzer meselelerle ilgili incelemeler bulabilir, 2011 bilezik modelleri örneklerinden oluşan görsellere göz gezdirebilirsiniz.2011 bilezik modelleri ile birlikte 2011 bilezik modelleri, bilezik modelleri 2011 fiyatları, hint bilezik modelleri 2011, bilezik modelleri ve fiyatları 2011 gibi konularda da bilgi vereceğiz.


2011 bilezik modelleri

2011 bilezik modelleri ile ilgili 2011 bilezik modelleri makalemizin altında sizler ile daha çok bilgiyi bildireceğiz. Ayrıca 2011 bilezik modelleri ile ilgili daha çok makaleyi blogumuzda arşiv sayfası veya ana bölüm kısmında bulabilirsiniz. Bu konumuzda 2011 bilezik modelleri ile ilgili bir çok içeriğe geniş yer vermeyi düşünüyoruz. Ayrıca 2011 bilezik modelleri makalemizin 2011 bilezik modelleri yazısı ile alakasından konuşacağız.



bilezik modelleri 2011 fiyatları

bilezik modelleri 2011 fiyatları makalesi ile ilgili olarak bugün sizlere daha fazla yazıyı paylaşacağız ve web sitemizde bilezik modelleri 2011 fiyatları yazısı ile benzer makaleleri bulmak isterseniz arşiv bölümünü inceleyebilirsiniz. 2011 bilezik modelleri konumuzla ilgili olan bilezik modelleri 2011 fiyatları konumuza farklı bir yazıda daha fazla yer vermeye çalışacağız.



hint bilezik modelleri 2011

hint bilezik modelleri 2011 konusu ile ilgili olarak bugün sizler ile bir çok yazıyı bildireceğiz ve blogumuzda hint bilezik modelleri 2011 konusu ile alakalı makaleleri incelemek istiyorsanız arşiv kısmını inceleyebilirsiniz. 2011 bilezik modelleri konumuzla ilgili olan hint bilezik modelleri 2011 yanımızda başka bir konuda daha fazla geniş yer vereceğiz.



bilezik modelleri ve fiyatları 2011

bilezik modelleri ve fiyatları 2011 ile alakalı 2011 bilezik modelleri yazımızın altında sizlerle birden fazla bilgiyi paylaşacağız. Ayrıca bilezik modelleri ve fiyatları 2011 ile ilgili daha çok konuyu web sitemizde arşiv sayfası veya ana bölüm kısmında bulabilirsiniz. Bu yazımızda bilezik modelleri ve fiyatları 2011 ile ilgili birden fazla bilgiye yer vermeyi düşünüyoruz. Ayriyeten 2011 bilezik modelleri yazımızın bilezik modelleri ve fiyatları 2011 konusu ile alakasından bahsedeceğiz.



Son zamanlarin popüler konularindan olmus 2011 bilezik modelleri ile iliskili tanimlar bu makalede. 2011 bilezik modelleri için ziyaretçilerimizin elestrileri ve bunla beraber çok daha fazlasini burdan görebilirsiniz.

makarna bilezik fiyatları ile makarna bilezik modelleri hakkında bilgiler

bundan önce de makarna bilezik modelleri hakkinda bildiklerimizi sizlerle paylasmistik. bu alanda uzun süredir faaliyet gösteren bir sirket de makarna bilezik modelleri. makarna bilezik modelleri tarzi ihtiyaçlari bu sirketten alabilirsiniz.makarna bilezik modelleri ile birlikte makarna bilezik fiyatları, bilezik modelleri ve fiyatları gibi konularda da bilgi vereceğiz.


makarna bilezik fiyatları

makarna bilezik fiyatları ile ilgili makarna bilezik modelleri konumuzun altında sizlerle bir çok içeriği bildireceğiz. Ayrıca makarna bilezik fiyatları ile ilgili bir çok yazıyı web sitemizde arşiv veya ana sayfa bölümünde bulabilirsiniz. Bu konumuzda makarna bilezik fiyatları ile ilgili bir çok içeriğe yer vermeyi düşünüyoruz. Ayriyeten makarna bilezik modelleri makalemizin makarna bilezik fiyatları makalesi ile ilgisinden konuşacağız.



bilezik modelleri ve fiyatları

bilezik modelleri ve fiyatları makalesi ile alakalı olarak bugün sizler ile bir çok makaleyi paylaşacağız ve sitemizde bilezik modelleri ve fiyatları yazısı ile benzer konuları incelemek istiyorsanız arşiv yerini inceleyebilirsiniz. makarna bilezik modelleri yazımızla alakalı olan bilezik modelleri ve fiyatları yanımızda başka bir konuda daha fazla yer vereceğiz.



makarna bilezik modelleri incelemesi için yapılan yorumlar, makarna bilezik modelleri meleseli ile ilgili olarak hazırlanan ifadeleri inceleyebilirsiniz.

ANLATIMLI KOLAY ÖRGÜ ERKEK ATKI MODELİ

Eveeet Erkek Örgü Tariflerine Devam. Bugünde Çok Hoş Bir Erkek Atkı Modelini Paylaşıyorum Sizlerle.Hamarat Bayanlarımız bu güzel Atkıyı Sevdiği Nişanlısına, Sözlüsüne Yada Sevdiğine, Anneler Oğullarına Babalarına Yada Eşlerine Ve Kardeşlerine Örmek isterlerse Buyursunlar Anlatımlı Güzel Bir Erkek Atkı Örneği Modeli.


anlatimli-erkek-atki-modeli


Örgü Erkek Atkısı


1.sıra: 1 kenar ilmeği örmeden al- 10 ilmek ters ör- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz ör- 10 ilmek ters ör- 1 kenar ilmeği düz ör
2.sıra: Sıradaki ilmekleri aynen örün
3sıra: 1 kenar ilmeği örmeden al- 10 ilmek düz ör- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz ör- 10 ilmek düz ör- 1 kenar ilmeği düz ör
4.sıra: Sıradaki ilmekleri aynen örün
5.sıra: 1 kenar ilmeği örmeden al- 10 ilmek ters ör- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz ör- 10 ilmek ters ör- 1 kenar ilmeği düz ör
6.sıra: Sıradaki ilmekleri aynen örün
7.sıra: 1 kenar ilmeği örmeden al- 10 ilmek düz ör- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz ör- 10 ilmek düz ör- 1 kenar ilmeği düz ör
8.sıra: Sıradaki ilmekleri aynen örün
9.sıra: 1 kenar ilmeği örmeden al- 10 ilmek ters ör- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz ör- 10 ilmek ters ör- 1 kenar ilmeği düz ör
10.sıra: Sıradaki ilmekleri aynen örün
Şimdi ilk bölüm bitti.Ördüğümüz örgüyü tam tersi uygulayacağız.
11.sıra: 1 kenar ilmeği örmeden al- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz ör- 10 ilmek düz ör- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters-2 ilmek düz ör- 1 kenar ilmeği düz ör
12.sıra: Sıradaki ilmekleri aynen örün
13.sıra: 1 kenar ilmeği örmeden al- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz ör- 10 ilmek ters ör- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters-2 ilmek düz ör- 1 kenar ilmeği düz ör
14.sıra: Sıradaki ilmekleri aynen örün
15.sıra: 1 kenar ilmeği örmeden al- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz ör- 10 ilmek düz ör- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters-2 ilmek düz ör- 1 kenar ilmeği düz ör
16.sıra: Sıradaki ilmekleri aynen örün
17.sıra: 1 kenar ilmeği örmeden al- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz ör- 10 ilmek ters ör- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters-2 ilmek düz ör- 1 kenar ilmeği düz ör
18.sıra: Sıradaki ilmekleri aynen örün
19.sıra: 1 kenar ilmeği örmeden al- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz ör- 10 ilmek düz ör- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters- 2 ilmek düz- 2 ilmek ters-2 ilmek düz ör- 1 kenar ilmeği düz ör
20.sıra: Sıradaki ilmekleri aynen örün
Bu şekilde örnek tamamlandı. 21. sırayı örmek için 1. sıradakilerden başlayarak tekrar edilecek.



Bu Sayfayı YazdırBenzer İçerikler: