Monday, August 27, 2012

2012 Yaz Modası, Moda Trendleri Zeynep Sever




Dormeo Octaspring Yataklar

Dormeo yepyeni teknolojisi ile çok rahat ve yenilenmiş bir uyku sunuyor.Uyku sorunu çekenler yataktan yorgun olarak kalkanlar bu fırsatı kaçırmayın.Yeni nesil yatak artık bu.



Octaspring Söz Veriyor.

Daha hızlı uykuya dalacak, daha derin uyuyacak ve sabah çok daha yenilenmiş olarak uyanacaksınız. Yeni nesil yatakta uyumak, işte böyle bir deneyim olacak. Dormeo Octaspring’in yarattığı fark işte bu.






2012 Yaz Dantel Üstler Dantel Kombinler

2012 yazında da yine dantel detayını heryerde kullanacağız.Dantel üstler ayakkabılar ortlar dantel detayı ön planda yine.








Ata Demirer Özge Borak’ın Düğün Davetiyesi

Ata Demirer Özge Borak’ın Düğün Davetiyesi ilginç olmuş.İkisinde de fötr şapka var.Film karelerinden fırlamış gibi bir resim.E tabi Ata’ya da bu yakışır değil mi?Mutluluklar diliyorum.

BU arada Özge Borak’ın gelinliği de Dilak Hanif tarafından yapılmış.Straplez inci ve pırlanta taşları olan bir gelinlik.








2012 Baharında Ünlülerin Kot Gömlek Tercihleri

Kot gömlek trendi tüm hızıyla devam ediyor.Ünlüler de bu trendden nasibini almış.Birçok ünlü kot gömlek kombini yapmış.








2012 Yazlık Mini Gece Elbise Modelleri

2012 Yazlık Mini Gece Elbise Modelleri…Çiçek desenli meyve desenli trend renkler danteller ve uçuşan kumaşlardan oluşan gece eçlbisesi olarak kullanabileceğiniz elbise modelleri..








2012 Yaz Kısa Bot Modelleri

Kalın topuk modası sürüyor.Kalın topuklu kısa botl modelleri de bu yazın favori parçalarından.Kombinlenmesi kolay ve güzel.Zımbalı renkli leopar desenli olmak üzere değişik tasarımlar yer alıyor.BU kelebekli kısa bot modeli nasıl?Bahara uygun değil mi?








Nike Sportswear 2012 Yaz Liberty Koleksiyonu

Nike Sportswear 2012 Yaz Liberty Koleksiyonu cıvılcıvıl.Kırmızı siyah beyaz hardal sarısı tonlarının ana renk olduğu desenli Yeni nike ayakkabılara göz atın.








Marc by Marc Jacobs Sneaker Modelleri

Marc by Marc Jacobs Sneaker Modelleri taze geldi.Sneaker modellerini şu sıralar sıkça kullanıyoruz değil mi?İşte trend olan sneakerların en yenileri.








Primark 2012 Bikini Modelleri

Primark 2012 Bikini Modelleri çok eğlenceli.Aztek desenlerini bol bol göreceğimiz bu koleksyonda fırfırlar ve çiçek desenleri de yer alıyor.








Vera Wang 2013 Bahar Gelinlik Koleksiyonu

Birbirinden güzel Vera Wang 2013 Bahar Gelinlik Koleksiyonu taze geldi.Kırmızı vişne çürüğü rengi ve kahve tonlarının bulunduğu Vera Wang 2013 Bahar Gelinlik Koleksiyonu yine göz alıcı.



No comments:

Post a Comment